2015 Audi A6, mere effektive og teknologisk

2015 Audi A6 er en revision af den model, der blev udgivet i 2011. gentager sin udformning og dets mekaniske rækkevidde. Den er tilgængelig fra 43,220 euro.

den Audi A6 2015 ankommer i efteråret 2014 med et designfuldt strøm og fornyet mekanisk interval, der passer tilkravene i de nye europæiske bestemmelser. Det har ogsånye underholdning systemer, der forsøger at forudse, atvil være nye tendenser i sektoren.

Med hensyn til design inkluderer sine skarpe linjer, derrebuena sine ydre æstetik og fortsætte med at styrke sin karaktersporty og elegant, at det har altid nydt. den adskiller sigtydeligt fra den tidligere version af forlygter og nyslåedeændringer anvendes på single-frame gitter og indgangenelavere luft. Så du oprette en ny form for paraplyer.Også nyt er karmene, baglygter ogudstødningsrør. Hertil kommer, Audi tilbyder som pejlemærker valgmulighedMatrix-teknologier LED eller LED kombineret med intermitterendedynamisk.

Et aspekt, som producenten af ​​de fire ringe flereDet skiller sig ud er den lethed af denne model. For at opnå dette, de har satseten sammensat konstruktion, som opnår en stift legemeog sikker. Desuden har mange komponenter monteret aluminium og stålvarmstøbning. Den nye A6 1,8 TFSI har en vægt (ekskldriver) på kun 1,535 kg. Dette kan ifølge de helt løfter, resultateren større grad af komfort på grund af fraværet af vibrationer ogtil indvendig støj det er ekstremt lav.

Den udvendige design A6 2015 Den har sit modstykke irummelige interiør af bilen. Den er udstyret med elegante farver ogmaterialer, der understreger den raffinerede atmosfære. sæderDe er fås med front funktionerventilation og massage; Kontrollerne er nemme at bruge. radioMMI (MMI Radio Plus fra powertrains 3,0) og luksuriøseautomatisk klimakontrol er standard. Den bagage rumAudi A6 Avant tilbyder mellem 565 og 1.680 liter. aftilsat formular, en elektrisk port med automatisk styringValgfri sensor gør det endnu lettere at manøvrere belastning.

den Ny Audi A6 Også stærkt engagement enhedernæste generation af multimedier. Eventuelt tilgængelig fraMMI Navigation plus med MMI touch kontrol. Et sæt udstyret medUdtrækkelig skærm otte inches. Hertil kommer, tilslutningsmuligheder eralle takket være Audi tilslutter ekstra modul, der overførerdata via 4G og giver dig mulighed for at nyde onlinetjenester, herundernye streaming apps.

Rækken af ​​førerstøttesystemer er også megetattraktiv, der kulminerede i den adaptive fartpilotfunktion 'stop & go'. Audi side assist, som brugeroplande radar bag bilen, når vognbaneskift,Det fungerer sammen med den vognbane holde assistent(Audi lane assist), som hjælper med at forhindre utilsigtede omveje. dennattesyn assistent omfatter nu endnu flere funktioner, ogGrundlæggende sikkerhedssystem Audi pre forstand er standard. ogsåvigtige oplysninger kan aktiveres i head-up-displayValgfri data, at projekter i synsfeltetdirigent.

Ny motor vifte af Audi A6 2015

Motoren interval for den nye A6 Avant og A6 omfatter tremekanisk TFSI med 190 hk power udgange på 333 hk og femTDI-motorer spænder fra 150 hk til 320 hk. Alle motoreropfylde Euro 6 emissioner standard og CO2-udledningDe har reduceret op til 22%. Nu, benzin og dieselmotorermere effektiv Audi bærer 'ultra' navn. kombineretden nye S tronic, de 1,8 TFSI ultra kun forbruger5,7 l / 100 km, hvilket svarer til 133 g / km CO2. 2,0 TDI ultra150 hk opnår 4,2 l / 100 km, svarende til udledning af 109g / km CO2.

Den øverste benzinmotor 2015 Audi A6, 3,0 TFSI, harDet er blevet fuldt revideret. De udviklingsingeniører har ogsåhelt nydesignede mange aspekter af effektiv ogEco 3,0 TDI, som er tilgængelig med 218 hk eller 272CV. Den 3,0 TDI producerer 320 hk biturbo. Denne høje dieselydeevne kombineret med en tiptronic transmission af ottemarchas.Todas andre mekaniske varianter er monteret som standardmed en manuel sekstrins nyt design, ellermed S tronic syv relationer. I versioner af trækkraftforan, en avanceret transmission med to koblinger erstattetmultitronic system. I mekaniske konfigurationer fraDen 272 hk, quattro firehjulstræk kan kombineres med enbageste sport differential, som aktivt fordeler momentetmellem de to hjul.

En mangel på drev, ja du kan sige, at deres adfærdDet forventes at følge den anden linje A6, dvs. med et strejfgodt fast og kørsel. Noget, der hjælper systemetAudi drive select, som er standard på tværsrækkevidde. Mærket giver mulighed for to valgfriesportsundervogn og et adaptivt pneumatiske system. I A6Avant 2.0 TDI ultra med 190 hk, fjedrene er glasfiber;Audi opfindelse som sparer omkring 4,4 kg,reducerer brændstofforbruget og forbedrer både nøjagtighedstyret som komfort på grund af mulige vibrationer. dækDe har en diameter på mellem 17 og 20 inches.

Som sagt tidligere, leverancer af ny familieA6, hvor de er også den nyeAudi A6 allroad quattro og Audi S6 2015De vil begynde i efteråret 2014. Den grundlæggende pris på salonen1.8 TFSI motor vil være 43,220 euro; A6 Avant 1.8 TFSI vil kostefra 45,860 euro.

Tjek billederne i dette galleri med nyheder Paris Motor Show 2014.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: