Kjøp en bil i Tyskland: alt du trenger å vite

Kjøp en bil i Tyskland: alt du trenger å vite

Det er det største bilmarkedet i Europa, fordi det er nesten ubegrenset tilgang. Har du noen gang du trodde du kjøper en brukt bil i Tyskland? Vi har reist dit for å fortelle deg at du bør gjøre hvis du ønsker å kjøpe en bil mekka brukt.

Som med bil auksjoner, kjøpe bil i Tyskland Det er en av disse spørsmålene kommer ofte i samtaler nesten alltid fordi noen kjenner noen som har gått veldig bra. Men når man er seriøs om ferdig med en brukt bil i Tyskland, så mange tvil som til slutt trekker tilbake mer enn én oppstår. Ikke bekymre deg, vil vi ha alt du trenger å vite:

Hvorfor Tyskland er det ideelle stedet for å kjøpe en brukt bil markedet?

Det er flere grunner til at kjøper biler i Tyskland Interessant, er den mest åpen volum: 65% av størrelsen til Spania, har nesten dobbelt så stor befolkning (80 millioner), med liten arbeidsledighet og mye høyere samlet lønn her.

I tillegg de store luksusmerker som Mercedes, Audi og BMW, har hovedkvarter der. Derfor, i sørstatene, særlig Bayern, der BMW har hovedkontor høyere konsentrasjoner pr bil av dette merket enn andre steder på planeten. Produsenten tilbyr ansatte rabatter på 30%, og som ITV begynner å bevege seg etter tre år, dette handler om hvor ofte de Bavarians fornye sin bil. 

Hvordan kjøpe en bil i Tyskland, steg for steg

Hvis budsjettet er ikke veldig store, er den mest økonomiske at du som reiser til Tyskland, og jeg tar med bilkjøring.

AUTOBILD.ES vi har gjort i prosessen for å fortelle deg trinn for trinn, som du kan se nedenfor. 'Vi er for det med et budsjett på 20.000 euro.

 1. Internett-søk.
 2. Reis til Tyskland.
 3. Lokalisere bilen.
 4. Kjøp og salg av kjøretøyet.
 5. Dokumentasjon som kreves.
 6. Sett bilen i Spania.

 

1. Søk på Internett

 • Å kjøpe en bruktbil i Tyskland er helt nødvendig kriterier knyttet Internett-søk, og blant dem er penger.
 • Det er også viktig at du er klar over hva slags kjøretøy du trenger.
 • Blant de forskjellige referanseområder, må du logge inn avsnitt Gebrauchtwagenbörse (Market brukt) og en gang der, du skriver i søke alle kriteriene som gjelder for deg, merke, modell, motortype (diesel eller bensin), pris (mellom maksimum og minimum) og maksimal kjørelengde.
 • Ikke glem også indikere 'land'(State hvor du ser) og plz o 'Postleitzahl'(Postnummer), som begrenser noen resultater, men du bør: ikke ønsker å være på jakt etter en bil i Hamburg, og ender opp med å gå ned til München fordi det er der du fant den.
 • Du kan se alle postnummer i Tyskland. Hvis du denne informasjonen ikke virke som nok, her kan du sjekke hvordan du finner en bil i Tyskland på nettet.

 

2. Reiser til Tyskland

den biltur å kjøpe i Tyskland Det har sine fordeler og ulemper.

Først, vet du at en måte flybilletter å gå dyrere. Hvis du ønsker å unngå deg kjøre tilbake juling München og Madrid blant 2100 km- der, transportselskaper du tar det i en lastebil for ca 500 euro. Hvis du velger det siste alternativet, anbefales det at du leier en god forsikring (ca 100 euro), fordi ellers kan du ta en avsky da, på fem eller seks uker-hva det vil ta å traerlo- når hendene.

Takk til lavprisselskapene, muligheter for flyr til Tyskland for å kjøpe en bil De er nesten ubegrensede, men i mange tilfeller gjennomgå mellomlanding i Palma de Mallorca (vi gjorde det bra å kutte kostnader).

Før du forlater, anbefaler jeg at du planlegger en liten vei tilbake, hvis du kommer til å gjøre i den splitter nye tyske bil. Vil komme godt med å laste noen av apps for reise vi anbefaler i denne artikkelen.

3. Finn kjøretøyet

Der søker etter biler i Tyskland begynner. Du kan flytte sømløst inn i offentlig transport.

Bil butikker, som i Spania, er i utkanten av byene, og uten et redskap for å bevege seg, dette er allerede en stor hindring. I tillegg de offisielle sentre -visitamos stor en BMW med opp til 1.200 enheter lager- og store multi-brand forhandlere, ble vi fortalt Det kan ta flere dager å levere kjøretøyet. Hvis du ønsker å gjøre for sightseeing, greit, men hvis ikke ...

Så hvis du har det travelt, unngå forhandlere. Faktisk er mitt råd at du har funnet den enheten som interesserer deg, og bare i tilfelle, en plan B og en plan C i det samme området, spesielt hvis du har funnet flere gode kjøp som tilbys av privatpersoner.

Hvis du ty til kjøp og salg, må de gi deg en mekanisk ett års garanti og du har en annen fordel: ved lov, må informere deg om bilen ikke har lidd eller ulykker. Faktisk, på plakater som biler titt på denne informasjonen vanligvis vises Campas'unfallfrei( 'Unfallfrei' betyr gratis ulykken 'og hvis bærer en'nicht'Front, det motsatte).

Til slutt fant vi en bil: en BMW 320d Touring fire år gammel og 73 811 km som koster 16.500 euro, ikke-omsettelige. Denne modellen brukes er blant de mest ettertraktede i Europa.

 

4. Kjøp og salg av kjøretøy

Før avreise, må du informere banken om hva som er den beste måten å betaler når du kjøper en bil i Tyskland.

Du kan alltid ta med kontanter, da i 500 notater nesten alle beløp buler veldig lite, men hvis du har betenkeligheter, den sikreste betalingsmiddel er en SWIFT-overføring, men du bør være informert om banken din er koblet til dette systemet og alle den rosessen tar mellom 24 og 72 timer.

Det anbefales at du tar ID-kortet i stedet for pass, fordi i dette dokumentet inneholder ingen adresse. En annen ting du bør vite er at all kontrakt kjøp og salg av en bil i Tyskland Det reflekterte moms, slik at du slipper å betale i Spania.

Også ved lov, når en levering kjøp og salg av et kjøretøy må passere før en kort teknisk inspeksjon av en selvstendig enhet. Etter mekanikerne hadde satt BMW, fortalte de en ekspert fra et selskap ITV å skje for å gjøre den generelle inspeksjon av tolv viktige poeng og annet eksosgass, som i dette tilfellet er gjort hos forhandleren selv.

Hvis du kjøpe en bestemt bil i Tyskland, vil du være ansvarlig for å gjennomføre denne operasjonen i et godkjent senter (Dekra, ADAC, TÜV, etc.) for ca 100 euro, med den ulempe at det i disse sentrene ingen tolker til å oversette fra tysk til engelsk eller spansk.

andre prosedyrer kjøp av en bil i Tyskland De er laget i trafikken kontor (Verkehrsamt) Av operasjonsområdet.

Se hvor du er og tidsplanen fordi det kan være store forskjeller: i München, for eksempel bare åpnet mellom 9,00 h og 12.00 h. Heldigvis hadde vi ligger BMW i en by som heter Starnberg og 'Verkehrsamt' -det er alt descentralizado- hadde en stor åpen fra 7 am til 19 pm.

I alle fall, mens kjøp og salg eller individuelle venter på bekreftelse fra banken om at overføringen er gjort, er det normalt at du har tilgjengelig i minst 24 timer for denne forvaltningen. Nedenfor kan du se gjennom all dokumentasjonen du trenger å fylle

 

5. Dokumentasjon som kreves

I salg, Agency utgifter vil inkludert i pris kjøretøy.

Hvis du kjøper et individ, kan du leie tjenester av et byrå eller gjøre alt papirarbeidet selv. I galleriet deg rollene de har å bære til kontoret registrering (Zulassungsstelle), I tillegg til pass:

 • Sertifikat for å ha passert overhaling: 100 euro
 • Abgasuntersuchung (Certificate of ha passert revisjon av gasser): 30 euro.
 • Fahrzeugbrief (Bil papir).
 • Internasjonal forsikringsbeviset.
 • Versicherungsbestätitung (Midlertidig forsikringsbevis): 100 euro.
 • Påmelding gjøres på 5 minutter. Butikkene er nær offentlige kontorer. Å forlate Tyskland med bilen, må du ta noen midlertidige plater, som koster omtrent 100 euro, inkludert prosedyrer. Begrepet av samme (assosiert med begrepet forsikring) kommer på sidene.
 • Kontrakt og tekniske data: Hvis du går til en tysk kjøp, sjansene er at du får en Certificate of Compliance Europeisk format. i denne dokument komme spesifisert alt tekniske funksjoner kjøretøy. I tilfelle du ikke har det, spør jeg ham, fordi ellers må du gjøre en i Spania. du har to alternativerHan som gjorde ITV-stasjon, som koster ca 90 euro, eller en offisielle utstedt av produsenten kan gå enda dyrere. I tillegg vil du sakte ned ganske alle papirene.


 

6. registrere bilen i Spania

Etter en dag og topp kjøring, kom vi i Madrid i helgen. til gi papirene til en tysk bil i Spania det var ingen utilbørlig hastverk, siden vår disposisjon for å bringe sirkulerer en lisens plate og forsikring foreløpig pan-europeiske, som var gyldig for én måned.

En gang i Spania, for å registrere en utenlandsk bil må bestå ITV med følgende dokumenter:

 • ITV-kort (med kopier)
 • Den opprinnelige fakturaen for bilen og en oversettelse til spansk (i trafikken ikke bestemt, men det har blitt anbefalt av en domstol tolk).
 • Bevis for å ha betalt skatt på motorvogner (beløpet er satt av hver kommune) • Oppgjør av skatt på visse transportmidler (gjort gjennom Internett).
 • Påmeldings søknadsskjema fås i trafikken kan download'm her-. Et annet alternativ er å gjøre det gjennom et byrå der, for ca 300 euro, du lagrer dette byråkratiet.

 

Hvor mye det koster å kjøpe en bil i Tyskland (for eksempel kjøp av en BMW 320d Touring)

Flight 2 personer én måte:€ 498,00
Hotel dobbeltrom 2 netter:€ 228,00
restaurering:112.08 €
Andre kostnader:€ 5,90
Offentlig transport:€ 33,10
drosjer:€ 82,20
drivstoff:174,46 €
bompenger:€ 103,70
ITV i Spania:€ 169,87
Innmelding i Spania:838.95 €
Spanske bilskilt:23,00 €
Kjøretøy pris:16.500,00 €
totalt: 18,769.26 €

Hva ville ha kostet i Spania

GANVAM pris (eks mva):19,720.00 €
Prisen på utstyr 
Parkeringsassistent:€ 650,00
Telefon Adapter:1.600,00 €
multifunksjonsratt:€ 300,00
midtarmlene:€ 200,00
totalt: 22,470.00 €
Vi har lagret: 3700.74 €
Понравилась статья? Поделись с друзьями: